000 | 01152nam a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
997 | 0 | 0 | _e2 |
008 | 240123s2023 sp ||||d |||| ||| ||glg d | ||
017 | _aVG 338-2023 | ||
020 | _a9788411760294 | ||
080 | _a39 | ||
100 |
_aAMEIXEIRAS, Xoanqui _eaut _9159973 |
||
245 |
_aReceitas _b: para encher o peito |
||
250 | _a1ª edición, 1ª impresión 2023 | ||
260 |
_aVigo _b: Galaxia _c, 2023 |
||
300 |
_a173 páx. _c; 20 x 17 cm. |
||
505 | _aReceitas galegas | ||
520 | 3 | _aEste é un libro para xente de bo comer, xente que non pode esquecer os sabores da súa infancia, nin aqueles pratos que xuntaban a toda a familia arredor dunha mesa. É un libro que recende a afumados, a caldeirada, a mar e a campo, onde se loa o produto por riba de todo, "o noso produto", pero tamén unha cociña para saber aproveitar. Xoanqui Ameixeiras quere transmitirnos e compartir o seu amor polo bo comer, que vén desde A Marola, aquela taberna da súa nai en Fene; unha cociña de tradición e de sabores de sempre. Unha cociña que está ben boa! | |
521 |
_aESO12 _aESO34 _aBAC |
||
650 |
_aEtnografía _99363 |
||
650 |
_aCociña galega _922164 |