Receitas (Rexistro nro. 1091973)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 01152nam a2200217 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 240123s2023 sp ||||d |||| ||| ||glg d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal VG 338-2023
ISBN
ISBN 9788411760294
CDU
CDU 39
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa AMEIXEIRAS, Xoanqui
-- 159973
Termo indicativo de función autor/a
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Receitas
Resto do título : para encher o peito
EDICIÓN
Edición 1ª edición, 1ª impresión 2023
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Vigo
Editorial : Galaxia
Data de publicación , 2023
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 173 páx.
Dimensións ; 20 x 17 cm.
NOTA DE CONTIDO
Nota de contido Receitas galegas
RESUMO
Resumo Este é un libro para xente de bo comer, xente que non pode esquecer os sabores da súa infancia, nin aqueles pratos que xuntaban a toda a familia arredor dunha mesa. É un libro que recende a afumados, a caldeirada, a mar e a campo, onde se loa o produto por riba de todo, "o noso produto", pero tamén unha cociña para saber aproveitar.
Xoanqui Ameixeiras quere transmitirnos e compartir o seu amor polo bo comer, que vén desde A Marola, aquela taberna da súa nai en Fene; unha cociña de tradición e de sabores de sempre. Unha cociña que está ben boa!
DESTINATARIOS
Nota de audiencia 1º-2º ESO
-- 3º-4º ESO
-- 1º-2º BAC
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Etnografía
-- 9363
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cociña galega
-- 22164
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da signatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          IES San Paio IES San Paio Sala préstamo 2024-01-23 Club de Lectura 39 rec 39 AME rec PED056000016347 2024-01-23 Prestable

Coa tecnoloxía Koha